Referenties

De kracht van HNVI is onze hands-on mentaliteit en snelle doorlooptijd van begin tot eind.
Wij werken met korte lijnen, wat resulteert in een transparante en controleerbare werkwijze.
Onze focus ligt bij het vinden van een passende totaaloplossing voor u.


Wij werken nauw samen met:

  • Curatoren
  • Banken
  • Bewindvoerders
  • Erkende taxateurs en makelaars
  • Executeurs
  • Accountants
  • Notarissen

 

Wij hebben al vele veilingen en/of verkopen voor deze opdrachtgevers succesvol afgerond. Voor een overzicht van de veilingen van HNVI, klik hier.

 


Referentie Turnaround Advocaten te Best:

"Hoewel Turnaround Advocaten thans circa 2,5 jaar bestaat, werken de advocaat-curatoren van ons kantoor inmiddels ruim 6 jaar samen - met volle tevredenheid - met Henri Damen. Het Nederlands VeilingInstituut staat voor no nonsens, pro actief meedenken met de curator en snelle en adequate ondersteuning. Zij signaleert niet alleen aandachtspunten/problemen maar lost deze ook op.
HNVI realiseert in enkele dagen een taxatierapport, begeleidt en organiseert een (internet)veiling verkoop en levert de huurruimtes bezemschoon en correct op. Daarnaast biedt HNVI de mogelijkheid om papieren administraties te inventariseren en veilig te stellen, alsmede kan zij uitstekend ondersteunende werkzaamheden verrichten bij het afwikkelen van eigendomsvoorbehouden van crediteuren.
Tot slot, de tariefstelling van HNVI is fair en concurrerend. Daarnaast is HNVI tevens bereid om samen met de curator een boedelrisico te lopen."   

Floris Dix, Turnaround Advocaten Best  Referentie Baltes Cremers Advocaten te Tilburg:

"Sinds de start van Baltes Cremers Advocaten in 2005 doen wij trouw een beroep op Het Nederlands Veiling Instituut. Als curator krijg je met de meest uiteenlopende spullen te maken. Henri Damen en zijn team weten daar telkens het pasklare antwoord op te vinden. Integriteit en deskundigheid zijn geen loze kreten, maar essentieel bij de afwikkeling van een faillissement.
Met grote tevredenheid vertrouwen onze curatoren op de hulp van HNVI. Taxeren en veilen zit ze in het bloed. Met veel gevoel voor verhoudingen is elke omgeving aan hen toevertrouwd.
Maar wat ik persoonlijk het meest waardeer, is dat je ècht op ze kunt terugvallen als dat nodig is. Met Het Nederlands Veiling Instituut sta je er niet alleen voor."

Roger Baltes, Baltes Cremers Advocaten te Tilburg.
   


Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact op met HNVI om de mogelijkheden door te spreken.